Levenslang garantie op de werking van de schelpen!

garantie De zorgvuldig gewassen en gezeefde Hydraschelp®, professioneel aangebracht in een laag van minimaal 25 cm heeft dé bouwfysische werking waar een kruipruimte baat bij heeft. Mét garantie op de werking!

Isolerende werking

De speciale schelpen werken bodemafsluitend en isolerend als gevolg van de 75% stilstaande lucht die aanwezig is in het grove schelpenpakket. Verdamping vanuit de bodem wordt blijvend gestopt. Schelpen nemen geen vocht op, dus ook al zouden ze weer een keer onder water komen, is dit geen probleem. De schelpen worden daarna weer droog, waarna de functie van de laag Hydraschelp® gewoon weer doorgaat. Jaar in, jaar uit.
De functie zal menigmaal een mensenleven overleven.

Ventilatie

Ventilatieroosters kunnen voortaan dicht blijven zodat er geen koude en vochtige lucht van buiten wordt aangevoerd.
Hierdoor kan dan ook effectief een hoge isolatiewaarde (bij een laagdikte van 25 cm Rd 2.5 W/mK) worden gerealiseerd.

Energiebesparend

Met een laagje hydraschelp in de kruipruimte gaat er nagenoeg geen warmte verloren, droogt de woning en wordt eventuele muffe lucht of stankoverlast weggenomen.
Dit wordt door zowel TNO, het Bouwbesluit, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en vóóral de praktijk onderschreven.

Snel terugverdiend

Afhankelijk van het stookgedrag, verdient een woningbezitter de investering binnen 5-7 jaar terug bij een matige of ongeïsoleerde vloer.
Hydraschelp® geeft u, bij een ongewijzigde situatie,  levenslang garantie op de werking van de schelpen!