Hydraschelp® tegen muffe lucht vanuit de kruipruimte

Muffe geur in de woning? Hydraschelp in de kruipruimte!
Merkt u stank vanuit de kruipruimte of elders in huis?
Ga dit tegen door Hydraschelp® in te zetten als neutraliserend middel.

De kalk helpt een muffe lucht en stank in bijvoorbeeld watermeterputten of na lekkage van bijvoorbeeld de riolering weg te werken en weer te voorkomen.
Wij komen in in o.a. Friesland, Groningen, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland langs om dit aan te brengen!

Neutraal, effectief en duurzaam

Een nare lucht in huis is natuurlijk altijd vervelend. Bovendien kan dit vervelende gevolgen op het gebied van gezondheid hebben. Het is dus belangrijk dat u dit zo snel mogelijk verhelpt en dat u ervoor zorgt dat het niet meer terug kan komen. Hydraschelp® helpt u hierbij. Het middel is volledig natuurlijk omdat het bestaat uit schelpen, wat betekent dat het veel kalk bevat. Dit neutraliseert stank uit de kruipruimte of in andere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de watermeterput of wanneer er lekkage vanuit het riool heeft plaatsgevonden. Hydraschelp® is in dit soort gevallen dé manier om van stank af te komen.

Voor betere gezondheid

Stank en muffe lucht zijn niet het enige dat vochtvorming met zich meebrengt. Zo kunt u tevens last krijgen van schimmels en zwam of ongedierte zoals muizen en ratten. Allen kunnen negatieve effecten hebben als het om uw gezondheid gaat. Gelukkig is Hydraschelp® bij al deze problemen inzetbaar. Kalk onttrekt vocht, waardoor u direct de oorzaak aanpakt. Wij nemen het aanbrengen bovendien desgewenst van u over.

Heeft u last van een kruipruimte vol stank of andere vies ruikende plek?
Schakel ons dan in en we helpen u graag verder.
Vraag nu een offerte aan via dit formulier!