Subsidie woningisolatie

Energie subsidie


Het isoleren van de vloer of kruipruimte is meestal niet ingrijpend, en wel effectief. Isoleren met Hydraschelp® levert altijd winst op: voor uw portemonnee (subsidie) en het milieu.

 

Wie vloerisolatie heeft, is daar erg tevreden over. Dat blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. Vloerisolatie zorgt voor meer comfort in huis, en is een effectieve manier van energie besparen.

Het milieu gaat erop vooruit als u de beganegrondvloer isoleert. Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Gemiddeld 25% van het totale warmteverlies in een woning gaat via de vloer. Na vloerisolatie daalt het gasverbruik op jaarbasis met gemiddeld 325 m3. Dat scheelt 580 kilogram CO2-uitstoot. Wanneer men vloerverwarming heeft is de besparing nog groter. Huiseigenaren die vloerisolatie lieten aanleggen, merken dat het huis minder tocht, gelijkmatiger warm is, en dat ze geen last meer hebben van vocht vanuit de kruipruimte.

Bron:www.milieucentraal.nl

Met vloerisolatie d.m.v. Hydraschelp® is in veel huizen winst te behalen, zeker als het ook nog mogelijk is een subsidie vloerisolatie te ontvangen. Check bij uw gemeente voor de mogelijkheden van subsidie vloerisolatie.

Laag BTW Tarief | subsidie

De totale levering van Hydraschelp® in de kruipruimte bij woningen ouder dan 2 jaar, vallen onder het 6%-tarief.